Planer for Glumsø Station

Glumsø Station planen

Åben byggeplads 9.9.2020 Glumsø Station

 

 

 

 

 

 

 

DSB/Banedanmark 

Kom til åben byggeplads på Glumsø station
Onsdag den 9. september kl. 16.30-17:30 åbner vi hegnet til vores byggeplads på Glumsø Station, hvor arbejdet med at ombygge stationen er i fuld gang. Det er en unik mulighed for at komme helt tæt på projektet og få en snak med Banedanmarks medarbejdere.
Praktisk info
Tilmelding er nødvendig, da vi maksimalt har plads til 50 deltagere.
Tilmelding skal ske senest mandag den 7. september, på mail: byggepladsvandring_glumso@bane.dk eller på tlf. nr. 9139 9866.
Husk praktisk fodtøj.
Vi glæder os til at se dig.
Mvh Banedanmark

Mangler du din cykel_knallert

14. maj 2020 Nyvej åben igen for fodgængere
I forbindelse med det store sporarbejde mellem Ringsted og Næstved, lukkede Banedanmark for snart to måneder siden Sandbyvej, der går under banen tæt på Glumsø Station, for al trafik. For ikke at sende cyklister og gående ud på en længere omvej, anlagde Banedanmark dengang en midlertidig sti over banen inde på selve stationen. Banedanmarks entreprenører har imidlertid tilrettelagt arbejdet, så de allerede den 14. maj kan åbne Sandbyvej for bløde trafikanter. Bilisterne må fortsat benytte andre veje for at passere banen, indtil Sandbyvej åbner helt op i juni måned.

Fra lørdag den 28. marts til og med søndag den 29. november kører alle tog mellem Nykøbing F og København efter en ændret plan Mellem Næstved og Ringsted kører vi Togbus. I dagtimerne 2 forbindelser i timen i hver retning • Ekstra køretid i myldretiden.

I Ringsted kan du skifte til tog mod København og Fyn/Jylland. For langt de fleste medfører det en forlænget rejsetid DSB mener at det er mellem 13-20 minutter. Tjek altid Rejseplanen inden du rejser

Stiforbindelse mellem Sandbyvej og Nyvej

Under brolukningen foråret 2020 På Bane Danmark’s informationsmøde 14. januar blev bl.a. oplyst at broen ved Nyvej/Sandbyvej vil være spærret for al trafik i tidsrummet 29. marts til juni. Dette indebærer, ud over andre uhensigtsmæssigheder at beboerne, inklusive skolebørn, på Sandbyvej, Åsø Markvang og Vinderupvej skulle omkring Møllebækvej for at komme til Glumsø.
For at imødegå nogle af disse gener har Bane Danmark nu besluttet at der etableres sti/overgang for bløde trafikanter (gående, cyklende) fra Skovgårdsvej, over sporene til nuværende parkeringsplads ved Stationsvej – se nedenstående skitse.

Ny sti til Glumsø Station fra Skovgårdsvej 9.3.2020


Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte Glumsø og Omegns
Lokalråd på E-mail: glumsoelokalraad@gmail.com

14. januar var omkring var omkring 100 borgere mødt op i Den Gule Cafe for at høre Bane Danmark og DSB informere om de kommende anlægsarbejder i og omkring Glumsø.
Disse vil bl.a. betyde at toggangen mellem Næstved og Ringsted i perioden 28. marts til 29. november 2020 vil være indstillet og erstattet af togbusser.
Vil du vide mere om dette, og projektet generelt- så klik her.
Mvh Glumsø og Omegns Lokalråd

 

 

Borgermøde på Sydbanen

Stiforbindelse til Glumsø Station fra Østergade

Informationsmøde vedr. Glumsø Station 14.1.2020

Glumsø Ugeblad om borgermødet

Læs om de broer som skal lukkes